Öregmalom életmódház
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szakács Zsuzsanna

Szakács Zsuzsanna

Barbarával azért találtuk ki az Én, Te, Nő programot, mert működik., mert működik. Évek alatt alakult ki a részletekből az egész, tisztult le a sokféle próbálkozás tapasztalataiból a rendszer.

Fennállásom legutóbbi éveiben rájöttem: azért, hogy jól érezzem magam a világban, én is felelős vagyok- nem is kicsit. Folyamatosan és sajnos tudomásul kell vennem, kikerülhetetlenül szívják energiánkat a hétköznapok. És egyszer csak vészjelzéseket küld a tudatod, mint a merülő mobilod: hahó, keresd meg a töltőt és kapcsolj rá! Bárcsak ilyen egyszerű lenne, hogy előkapom a villásdugómat és rácsatlakozom egy akkumulátorra! Ezt a „töltő-rendszert” dolgoztuk ki, és ajánljuk, Neked is, mert működik. A program olyan, mint a szemránckrémek legjobbika, már a szarkalábak kialakulása előtt érdemes használni, de kiválóan segít, akár a mély ráncok eltüntetésében is.

A NŐNEK szól, kortól függetlenül: testi- lelki méregtelenítés, energizálás, alakformálás - hiszen így kerek az EGÉSZ. Életrecept, amit Magad állítasz össze.

Érdemes eljönnöd Dunaalmásra, :