Öregmalom életmódház
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

„Három nap alatt a NŐ körül..” programcsomag

Mottó: A Nő harmincon túl is Nő, sőt, akkor igazán…

Időtartam: Péntek délutántól – Vasárnap délutánig

  „Valami nem működik körülöttem! Én jöttem a Marsról, vagy ezek mind...? Most egyszerre mi történt mindenkivel? És itt a vadi új cucc, tegnap még ez is rámjött! Jaj, nem akarok új fogyókúrát, nem akarok kínzó gyakorlatokat – hát most ne jöjjön az álompasi, és lehetőleg a nyár is maradjon el!!!” – mindannyiunknak volt már ilyen „halálközeli” élménye.
Folyamatosan és sajnos tudomásul kell vennünk, kikerülhetetlenül szívják energiánkat a hétköznapok. És egyszer csak vészjelzéseket küld a tudatod, mint a merülő mobilod: hahó, keresd meg a töltőt és kapcsolj rá! Bárcsak ilyen egyszerű lenne, hogy előkapom a villásdugómat és rácsatlakozom egy akkumulátorra! Ezt a „töltő-rendszert” dolgoztuk ki, és ajánljuk, Neked is, mert működik. A program olyan, mint a szemránckrémek legjobbika, már a szarkalábak kialakulása előtt érdemes használni, de kiválóan segít, akár a mély ráncok eltüntetésében is.
A NŐNEK szól, kortól függetlenül: testi- lelki méregtelenítés, energizálás, alakformálás - hiszen így kerek az EGÉSZ. Életrecept, amit mindenki Maga állít össze.
Érdemes eljönnie Dunaalmásra :

A tréning mentális részében azokra a kérdésekre keressük a választ: melyek azok a problémák, amelyek a változás, változtatás útjában állnak, melyek a lényeges és lényegtelen részletek, hogyan fejezzük ki érzelmeinket, találjuk meg a kommunikáció hatásos formáit, amelyek segítik családi, munkahelyi, baráti kapcsolataink sikerét. Megkeressük azokat a tulajdonságainkat, amelyek szilárd alapjait jelentik egyéniségünk fejlődésének, nőiségünk kiteljesedésének.

A fizikai részében a „tartalomhoz a forma” - az alaki tényezők kialakításával foglalkozunk.
A fogadd el magad – alapszabály, de nem azt jelenti, hogy törődjünk bele.
A fogadd el magad jelentése: keressük meg azokat a testi-lelki tényezőket, amelyek egyensúlyban tartanak. Ez jó önismeretet, komoly önvizsgálatot jelent és feltétlen őszinteséget önmagunkhoz. Mindenkinek megvannak azok a paraméterei, amelyek között jól és kiegyensúlyozottan érzi magát. Ezeket a paramétereket egészséges személyiség esetén nem a divat diktálja, hanem a belső kontroll szabályozza. Megkeressük a lehetőségeinket és tudatosítjuk a belső kontroll paramétereit.
A mozgás – élet, és nem feltétlenül szenvedés. Az alak formálása pedig nem csak kíntorna és éhezés révén valósítható meg. A test formálásának, karbantartásának legkorszerűbb módszerei közül választhatja ki a számodra megfelelőt.
Próbálja ki! Dunaalmáson, a Duna-part egyik legszebb falujában, 70 km-re Budapesttől, egy, minden kényes ízlést kielégítő Életmódházban, szakavatott trénerekkel, ahol sokat dolgozunk, jókat eszünk, közben formásra alakulunk - együtt.
Garantált a jóleső fáradság, a rengeteg élmény, a nevetés és új barátságok lehetősége!

Jelentkezés a tréningre »