Öregmalom életmódház
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Életmód-tréning

Részletes program 3 napos »
Részletes program 5 napos »

Életre szóló élmény, testi és lelki felfrissülés – erre ad lehetőséget az Életmódház program a festői Dunaalmáson. Kezünkben az egészségünk. Rajtunk múlik, mennyire tudjuk megőrizni, illetve fejleszteni az EGÉSZ-ségünket. Nyelvünk csodálatos, kifejezi azt is, hogy testünk, lelkünk, szellemünk egységben van, lelki és szellemi egyensúlyunk megtalálásával tehát ugyanannyira kell foglalkoznunk, mint a testi egészségünkkel. Testünket mosdatjuk öltöztetjük, etetjük, kényeztetjük, vajon ugyanennyit foglalkozunk lelkünkkel és szellemünkkel is? A tudatos önfejlesztés, a belső értékek megtalálása és szárba-szökkenése újjászületéshez hasonlatos élmény.
Albert Einstein mondása: „Életünket kétféleképpen élhetjük: az egyik út, hogy benne semmi varázslatosat nem veszünk észre - ez a szendergő élet, a másik út, hogy felismerjük, életünk  minden mozzanata csoda és lehetőség.”
Divatos irányzat ma a Selfness, az öntudatát tápláló én szerepének jelentősége a mindennapi életben. Megtalálni a békét, a szent egyensúlyt, művészet. Ebbe az önfejlesztő artisztikába szeretnénk bevezetni mindazokat, akik többet várnak az élettől, mint az egyszerű életben maradás. A túlélés, a holnap majd jobb lesz eszméje, a rohanás, a harc a mindennapokért elfelejteti velünk a mindennapok csodáját, a pillanat gyönyörűségét és varázsát. Feledkezzünk bele a pillanatba, egy lehulló falevél mozgásába, egy harmatcsepp gömbjében tükröződő kép szemlélésébe, vagy figyeljük meg egy madár röptét és megtalálhatjuk a belső békét, a Csendmestert, amely élmény a szállongó hópelyhek által lassan betakart világ csendjének csodájához hasonlít. A szeretetteljes béke, az elalvás előtti ringatás csöndje és lelki zenéje szólal meg akkor szívünk mélyén…

Fedezze fel újra a teljes élet örömét! A tréning, amely átalakítja az életét! Felfrissíti a testet, újjáéleszti a lelket, szárnyakat ad a szellemnek. Az egyedülálló program olyan mélyreható élményt nyújt, melynek a jutalma a komoly gondolkodásbeli változás, egy új életminőség lehetősége.

Önnek szól, ha szeretne ezentúl:

Célunk, hogy inspiráljuk az embereket arra, hogy elköteleződjenek az egészségesebb életforma, az EGÉSZ-ség irányába.
Fontos, hogy az eltöltött néhány nap alatt felfedezzék Vendégeink egy új szemlélet lehetőségét, levetve otthoni beidegződött, rossz szokásainkat.

A program alapja a személyiségfejlesztő, önismereti tréning. Várható eredménye: önmagunk elfogadása, megismerése, feszültségeink, negatív élményeink napi feldolgozási képessége, konfliktusaink pozitív kommunikációval való feloldása, egyszerű, könnyen megtanulható séma segítségével. A relaxáció és imagináció megtanulása révén, az élethez való ősbizalom visszaállítása, az ősképek vizualizálásával pedig a kreatív önmegvalósító mechanizmusok életre hívása sikerülhet.
Az egyik délelőtt során minden résztvevő megfestheti a saját mandaláját, ami megmutatja a saját belső önvalónkat. A meditáció során betekintést nyerhetünk a belső világunkba, majd egy új mandala megfestése során láthatóvá válnak a megélt belső megtapasztalások.
Az öt nap során kipróbálhatják a szabadidő eltöltésének számos aktív módját, mint a jógát, a tai csit, a lovaglást, kocsizást, részt vesznek gyalogtúrán, biciklitúrán és kajaktúrán.
Számos nagyszerű előadást hallgathatnak meg a pozitív gondolkodásról, a szeretetről, az egészséges életmódról.
A boresten megismerhetik a helyi borokat, igazi, falusi, autentikus környezetben.

Jelentkezés a tréningre »